Soft pressing of the driyed grapes. Temperature-controlled fermentation and maceration for 30 days.
Tasting Notes
Deep ruby red color with garnet grains. Ethereal scent, vanilla, spicy, with hints of cherry, bitter almond and vanilla. The flavor is full, warm and velvety.
Food suggestions
Great red wine. Perfect with meat dishes, braised meats, game and mature cheeses. It should be opened one hour before meals. Serve at room temperature of 17-18 ° C.
Ruční selektovaný sběr, macerace na slupkách částečně vysušených hroznů po dobu 30 dní, fermentace při kontrolované teplotě, barva vína je sytě rubínově červená, vůně je ovocná připomínající přezrálé třešně a švestky, závan éterických olejů a horkých mandlí, v ústech je víno plné a sametové, s dobrou strukturou a taninem, kopíruje ovocné tóny, vhodné na vypití do 5 až 8 let. V gastronomii je víno vhodné ke zralým sýrům, játrům, masitým pokrmům nebo k zvěřině.
New comment